Szakdolgozat? Nem probléma - rendelésre kész!

Árat ugyan nem tüntettek fel, az egy hónapos határidő mindenképpen csábító! Bár egyelőre csak a humán szakokon tanulók számára ad segítséget a fellelt oldal (nem szeretnék senkit megbántani, de azért a linket meg kell mutatnom: http://sites.google.com/site/humanszakdolgozat/). Profi lehet egyébként a csapat, mert azon kívül, hogy egyhónapos határidővel dolgoznak, a szerző mellett külön személy foglalkozik az ellenőrzéssel.
 
Emellett pedig minden elkészült oldal után elküldik annak első két sorát - de miért?! Tényleg annyira izgatja a szakdolgozat azt a személyt, aki egy betűt nem képes olvasni miatta. Egyébként elküldik a jegyzeteket is: képzelem mennyire tudja azt visszaadni majd a hallgató a szemfüles államvizsgáztató előtt, ha csak a kivonatokat látja. De biztos azoknak van igaza, akik így csinálják: más írja meg a szakdolgozatukat? Hajrá! Hiszen ez a siker kulcsa. Vigyorog, elfogadja a köszöneteket a szép kis munkájáért… a tanárok már úgyis szeretik… hiszen az ilyen diák valószínűleg nem önnön erejéből jutott el az államvizsgáig - így pedig tökéletes munkákat nyújtott be! És ne higgyétek, hogy majd később ez visszavág!
 
„Szeretél ilyen ruhában fényképezkedni, de egy nagy próbatétel áll előtted, melyhez nincs időd vagy energiád?” - olvashatod az egyik első mondatot az oldalon. Na most azzal, hogy az első szóból már hiányzik az „n” betű, még nincs problémám! Persze… biztos profik üzemeltetik az oldalt és írják azokat a szakdolgozatokat, és ahogy hirdetik: „pontosan, perecízen készülnek, nyelvtani vagy stilisztikai hiba nélkül” (ugye észrevettétek kedves olvasók az újabb hibát a mondatban) – kétség sem fér a precizitáshoz!
 
Remélem azért, hogy a balekok nagy része ezen oldalhoz fordul majd segítségért, és remélem - a sejtésemnek megfelelően - bottal üthetik majd a pénzük és a szakdolgozatuk nyomát!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamarpad.blog.hu/api/trackback/id/tr171739047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.