GOAT tanárnő!
2022. július 05. írta: TabuMár

GOAT tanárnő!

GOAT tanárnő!

 

Miközben kicsiny hazánkban az oktatással kapcsolatos hírek fő forrása manapság a rekordmagas betöltetlen tanári állások és a megalázóan alacsony pedagógusi fizetések körül zajlanak, szerencsére akad példa arra is, miért vállalná valaki ezt a hivatást.

 

Az esetről a brit Mirror számolt be, amikor is egy matematika tanár rendhagyóan fiatalosan a Redditen kért segítséget. A probléma forrása az általa kölcsönösen kedvelt osztályának furcsa becenevei voltak. Egészen pontosan a sajátja, ugyanis diákjai a GOAT, vagyis kecske néven kezdték el emlegetni. Ezt a degradálónak tűnő becenevet nem értette, hisz soha nem gondolta volna, hogy gúnyt űznének vele, sokkal inkább valami olyan viccnek gondolta, amit csak ő nem ért.

 

Ahogy a kommentelők gyorsan kiderítették, végül egyik gyanúja sem volt helyes, mivel hogy a GOAT jelentése esetében nem kecske, hanem a Greatest Of All Time rövidítése, vagyis minden idők legjobbja.

 

„Úristen, ezt megkönyeztem. El sem hiszem, hogy végig engem dicsértek” – válaszolta a tanárnő.

A bejegyzés trackback címe:

https://szamarpad.blog.hu/api/trackback/id/tr6017874361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása